Garantie

Schade bij levering

De producten van Japanse Messenwinkel worden zorgvuldig verpakt en gecontroleerd. Toch kan het voorkomen dat u een product niet in goede staat ontvangt. Als dit gebeurt, dient u dit binnen vijf werkdagen bij ons te melden. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@japansemessenwinkel.nl

Let op: wij verzoeken u om enkele foto’s mee te sturen van de schade. Aan de hand van de foto’s proberen wij een passende oplossing te vinden.

Kosten

Uiteraard heeft u geen invloed op een defect. We rekenen bij Japanse Messenwinkel daarom ook geen kosten voor het repareren of vervangen van een defect product.

Retourkosten

Wanneer een pakket of de inhoud is beschadigd en opgestuurd moet worden voor garantie nemen wij de verzendkosten voor retour op ons. Breng uw pakket nooit zonder overleg naar een PostNL punt. Wij sturen altijd een retourlabel zodat uw pakket eenvoudig en zonder extra kosten retour kan.

Levenslange garantie

Op alle Kotai messen zit levenslange fabrieksgarantie. De garantie vervalt wanneer het product onjuist is gebruikt zoals:

  • Reinigen in de vaastwasser
  • Snijden van metalen, hout, bevroren voedsel en andere harde materialen
  • Val of stootschade
  • Blootgesteld aan hitte of vorst